מנות המסעדה ביאקימונו הילטון

Japanese Restaurant & Sushi Bar

קלאסי ומיוחד

מסעדת יאקימונו נחשבת עד היום לחלוצה של המטבח היפני בארץ ואחת ממסעדות העילית בישראל. המייסד, אבי כהן ז"ל, הקפיד באופן פדנטי על שמירת המסורת של המטבח היפני לצד שימוש בחומרי גלם טריים כשאף אחד לא השתמש במונח השחוק "חומרי גלם". מדובר במסעדה שראוי וכדאי לחזור אליה בעיקר בגלל החוויה שהיא מספקת. הדיוק, הטעמים העזים, תפריט הטעימות המפורסם ובעיקר התחושה הנעימה בה – כסועד – אתה לא מרגיש כמו "עוד לקוח". (נועה רוזין, מאקו )